Over mij  

 

Welkom! Welkom bij mijn passie. 


Ik ben Jacobine Posthouwer, geboren in 1992 en sinds juni 2018 woonachtig in Harderwijk. In 2012 getrouwd met de liefde van mijn leven. ( We kennen elkaar vanaf groep 5 en hadden een knipperlicht relatie). Vijf a zes jaar geleden begon mijn passie voor het creëren van gedecoreerde taarten. In het begin was dit voornamelijk voor de familie, maar naarmate er vaker afbeeldingen verschenen op Facebook , werd de klandizie steeds groter. Een kans die ik met beide handen aan heb gepakt om het uit te laten groeien tot een bedrijfje. Sindsdien kwamen er jaarlijks steeds meer aanvragen en is het op dit moment een bedrijf waar er wekelijks minimaal 15 taarten worden gemaakt en afgehaald. De gezichtjes van de kinderen bij het ophalen, de leuke en lieve berichten van de ouders, die maken mijn werk ontzettend leuk om te doen!


Ik ben een creatief, bezig bijtje en ben graag met mijn handen bezig en daar kan ik nu dagelijks mee bezig zijn. Ik begin elke dag, vroeg, maar wel vol energie om er weer een kunstwerk van te maken. Soms lange uren achter elkaar in een ruimte, maar ik geniet! Mijn camera staat vol met een scala aan taarten, allemaal verschillend. Door elke keer weer iets nieuws te bedenken en geen een taart een tweede keer te maken, houd ik het ook leuk en uitdagend voor mij zelf! Mijn motto is dan ook: 'If you do what you love, you are a succes in what you do!' Ik heb er dan misschien geen opleiding voor nodig, ik heb er niet voor hoeven te studeren, maar ik doe waar ik van houd en dat is het belangrijkste!


Naast mijn bedrijf werk ik ook twee dagen op school als kleuterjuf.  Ik geef les in Harderwijk en het werken met de kinderen vind ik geweldig. Is het iets wat ik mijn hele leven blijf doen? Nee, daar ben ik heel duidelijk in. Op dit moment ben ik tevreden met de verdeling van mijn werk, maar de ambitie om een groter bedrijf op te starten en leiding te geven aan werknemers en nieuwe producten te bedenken, blijft hangen in mijn gedachten. 


Op dit moment is er een mini Jacobine of een mini Alwin onderweg. In Februari 2022 hopen wij ouders te worden van een zoon! Een groot voorrecht en wat prijzen wij ons gelukkig dat dit, na alles van de afgelopen jaren, mogelijk is. Mijn schildklier is in 2019 volledig verwijderd omdat er een kwaadaardig gezwel in groeide. Kortom, mijn hormoon huishouding komt uit pilletjes en het is dan niet gezegd dat je überhaupt zwanger kan worden. We hopen dat alles goed mag blijven gaan en dat we straks een gezonde jongen in ons midden hebben. Hoe de verdeling van werk dan zal zijn, ga ik ervaren. Ik heb allemaal ideeën hoe ik dit voor me zie, maar het moet ook uitvoerbaar zijn natuurlijk ;) 


Zo nu heb ik wat achtergrond informatie gegeven ;) Wie weet kom ik die van jullie binnenkort ook te weten als jullie aan mijn voordeur een leuke taart komen ophalen 


Liefs!


Naast mijn werk in het eigen bedrijf heb ik sinds november ook weer een baan binnen het onderwijs. Ik geef les aan de kleuters en daarmee kan ik ook nog eens mijn behaalde diploma gebruiken.

 

 


 

 


 

 


 


 


 


 


 


 


 


 

 
 
E-mailen
Bellen
Instagram