Over mij  

 

Welkom! Welkom bij mijn passie. 


Ik ben Jacobine Posthouwer, geboren in 1992 en sinds juni 2018 woonachtig in Harderwijk. In 2012 getrouwd met de liefde van mijn leven. ( We kennen elkaar vanaf groep 5 en hadden een knipperlicht relatie). Vijf a zes jaar geleden begon mijn passie voor het creëren van gedecoreerde taarten. In het begin was dit voornamelijk voor de familie, maar naarmate er vaker afbeeldingen verschenen op Facebook , werd de klandizie steeds groter. Een kans die ik met beide handen aan heb gepakt om het uit te laten groeien tot een bedrijfje. Sindsdien kwamen er jaarlijks steeds meer aanvragen en is het op dit moment een bedrijf waar er wekelijks minimaal 15 taarten worden gemaakt en afgehaald. De gezichtjes van de kinderen bij het ophalen, de leuke en lieve berichten van de ouders, die maken mijn werk ontzettend leuk om te doen!


Ik ben een creatief, bezig bijtje en ben graag met mijn handen bezig en daar kan ik nu dagelijks mee bezig zijn. Ik begin elke dag, vroeg, maar wel vol energie om er weer een kunstwerk van te maken. Soms lange uren achter elkaar in een ruimte, maar ik geniet! Mijn camera staat vol met een scala aan taarten, allemaal verschillend. Door elke keer weer iets nieuws te bedenken en geen een taart een tweede keer te maken, houd ik het ook leuk en uitdagend voor mij zelf! Mijn motto is dan ook: 'If you do what you love, you are a succes in what you do!' Ik heb er dan misschien geen opleiding voor nodig, ik heb er niet voor hoeven te studeren, maar ik doe waar ik van houd en dat is het belangrijkste!


Sinds maart 2022 mag ik mij ook moeder noemen van onze zoon Scott! Een prachtig, vrolijk ventje die mij op vele fronten heeft uitgedaagd en nog steeds doet. Hij is ondernemend, maar kan ook alleen spelen. Hij heeft het temperament van zijn moeder, evenals het uiterlijk. Echt een kopie... Na de geboorte van Scott heb ik een poos zwangerschapsverlof gehad en ik merkte, toen het einde daar van naderde, dat ik niet meer terug wilde naar mijn baan in het onderwijs. Ik wilde thuis zijn, bij Scott ,die zo onwijs hard en snel groeit. Ik wilde geen moment missen. Ik zou geen fulltime huismoeder worden, want ik had immers mijn eigen bedrijf. En dus nam ik de stap. IK NAM ONTSLAG! Super spannend, maar de beste stap die ik had kunnen nemen. Nu val ik af en toe een dag in en dat is genoeg voor mij. 


Zo nu heb ik wat achtergrond informatie gegeven ;) Wie weet kom ik die van jullie binnenkort ook te weten als jullie aan mijn voordeur een leuke taart komen ophalen 


Liefs! 

 


 

 


 

 


 


 


 


 


 


 


 


 

 
 
E-mailen
Bellen
Instagram