Bruidsgebak   


 

Jullie dag, jullie moment, het toasten op een net gesloten huwelijk! Alle gasten om jullie heen en jullie vieren de liefde. De champagne fles zal worden ontkurkt, de glazen gevuld en de taart zal worden aangesneden. Een moment dat zal worden vastgelegd door jullie fotograaf/videograaf. Een foto die waarschijnlijk in jullie fotoalbum zal komen. Mijn advies: Ga voor iets spectaculairs! Soms is dat 'less is more' en soms kan je helemaal uitpakken met bijvoorbeeld jullie themakleur voor die dag. Heb je al gezocht en gevonden wat jullie mooi lijkt, schroom niet om het door te sturen. Heb je totaal nog geen idee? Geen probleem. Je kan info over de dag, over jullie , kleuren , bloemen voorkeur enz. allemaal aan mij doorgeven en dan kan ik ook een voorstel aan jullie doen! Samen kijken we dan naar de beste opties. 


Niet alleen de taart is mogelijk bij Jacobine's bake art. Ook eventueel avondgebak is een mogelijkheid. Denk aan cupcakes, petit- fourtjes, koekjes, enz. 

Het huren van een donutwall en bestellen van donuts behoort nu ook tot de mogelijkheden.


Van te voren zal altijd eerst een offerte/prijsopgave voorgelegd worden. Na goedkeuring gaat de bestelling in de agenda en kunnen jullie dit punt weer van de lijst schrappen. Genieten van alle andere voorbereidingen en uit kijken naar jullie, bijzondere dag!

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

 
 
E-mailen
Bellen
Instagram