Gastenboek

Heeft u al eens een lekkernij besteld of bent u vaste klant? Wilt u dan de andere bezoekers laten weten wat uw bevindingen zijn! 

Gastenboek

36 berichten op 8 pagina's
Kim Koch
01-05-22 18:37:26
Wauw wat waren wij verrast door de prachtig mooie taart 😍 ik wist van te voren niet hoe de taart eruit zou komen te zien alleen aangegeven dat we graag een Ajax taart wilde hebben. We vonden hem zo mooi dat we het zonde vonden om hem aan te snijden😊eenmaal uitgedeeld vroeg iedereen op het feestje waar de taart vandaan kwam zo lekker vonden ze hem. We hebben genoten, super bedankt voor de goeie service. Wij zijn helemaal blij. Groetjes Kim en Jax
Samantha de Haan
28-04-22 15:10:58
Wat een heerlijke taart!.. foto gestuurd met het idee wat we wilden hebben voor taart en de taart is nog mooier geworden als gedacht! Zeker een aanrader en we bestellen vaker een taart!
Erika Bekema
15-12-21 22:24:25
Wat allemaal begon met een gewonnen taartje via fb toen onze dochter Lieke 1 jaar werd, is nu standaard elk jaar een heerlijke taartje bestellen bij Jacobiene. Die vulling, die wil je!! Echt heerlijk en ze denkt goed met je mee over je doorgegeven wensen. Wij bestellen zeker vaker! Ooh en het sint taartje is ook een aanrader haha! Liefs Erika @kaatjeforkids
Evelien Juffer
01-12-21 18:42:17
De taart voor Jiil dr 6e verjaardag was weer supermooi en heerlijk. Dankjewel
Melissa Kuiper
28-10-21 18:56:15
Sinds ik Jacobine twee jaar geleden heb ontdekt is er hier elke verjaardag een mooie taart in huis. Altijd weer een onwijs mooie creatie. Een foto met wat je ongeveer wilt en zij geeft daar haar eigen draai aan, en altijd nog mooier dan de foto die ik stuur.

Ik kies altijd voor het oude bakkersrecept als vulling , valt hier goed in de smaak , zowel bij ons als familie en vrienden.
Komend weekend staat hier weer een taart op tafel !
Zeker een aanrader!
Tonen: 5  10   20
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram