Gastenboek

Heeft u al eens een lekkernij besteld of bent u vaste klant? Wilt u dan de andere bezoekers laten weten wat uw bevindingen zijn! 

Gastenboek

34 berichten op 7 pagina's
Nicole Knoop
18-01-23 16:00:15
Al heel wat jaren bestellen wij, met volle tevredenheid taarten bij Jacobine. Behalve dat ze er echt schitterend uit zien, zijn ze ook nog eens erg lekker.
Niets is te gek of Jacobine kan en wil het maken.
Super! Een echte aanrader dus
Mireille Poth
21-11-22 09:03:41
Wat een geweldige taarten hebben wij ontvangen.
De smaak, het mondgevoel en alles is echt perfect.
Jacobine is echt een taarten kunstenaressen. We hebben enorm gesmuld en genoten! En met ons iedereen die bij de verjaardag was.

En de taarten zelf waren prachtig versierd. Enorm dankbaar!!

Wij hebben in ieder geval een vaste taarten maakster en zullen nog vaak hier taarten halen
Nienke Wetzels
26-06-22 23:09:41
We hebben een heerlijke, luchtige, heel net afgewerkte verjaardagstaart besteld. Duidelijke communicatie, Jacobine wist snel wat ze kon en wilde maken, vlot contact en een heerlijke taart als resultaat. De gasten waren vol lof. Bedankt Jacobine!
Kim Koch
01-05-22 18:37:26
Wauw wat waren wij verrast door de prachtig mooie taart 😍 ik wist van te voren niet hoe de taart eruit zou komen te zien alleen aangegeven dat we graag een Ajax taart wilde hebben. We vonden hem zo mooi dat we het zonde vonden om hem aan te snijden😊eenmaal uitgedeeld vroeg iedereen op het feestje waar de taart vandaan kwam zo lekker vonden ze hem. We hebben genoten, super bedankt voor de goeie service. Wij zijn helemaal blij. Groetjes Kim en Jax
Samantha de Haan
28-04-22 15:10:58
Wat een heerlijke taart!.. foto gestuurd met het idee wat we wilden hebben voor taart en de taart is nog mooier geworden als gedacht! Zeker een aanrader en we bestellen vaker een taart!
Tonen: 5  10   20
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram